De familie Niesten

Raymond Niesten, is de vijfde generatie uit de familie Niesten op de Poshoof. Hij en zijn vrouw Marloe Spijkers hebben een zoon (Luc) en een dochter (Jill). Zij voeren samen met moeder Maria de maatschap.

Raymond Niesten heeft na zijn opleiding Landbouwtechniek aan de Universiteit Wageningen bij veevoederfabrikant Hendrikx - UTD als bouw- en milieuadviseur gewerkt. Vervolgens is hij werkzaam geweest op diverse landbouwbedrijven. In 2004 is hij maatschapslid geworden van het ouderlijk bedrijf aan de rand van Maastricht waar hij nu met passie de onderneming voert.

Marloe Niesten - Spijkers heeft de studie Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht gevolgd. Daarna heeft zij tot 2007 acht jaar gewerkt als artsenbezoekster bij farmaceut MSD. Sindsdien verricht ze ondersteunende taken op de Poshoof en runt zij sinds 2011 de Lofts van Cour8.

Maria Niesten-Keijbets woont en werkt sinds 1971 op de boerderij. Voordien heeft zij de opleiding tot drogiste voltooid. Naast het meehelpen en de opvoeding van haar twee zonen is zij ook nog werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste. Ze doet tegenwoordig nog steeds allerlei voorkomende werkzaamheden op en rondom de hoeve.
Vanaf 1987 is Maurice Lambriex haar levenspartner. Ook hij biedt een helpende hand op het bedrijf.

Login
BIOLOGISCH HISTORIE TEELT PROJECTEN VRIENDEN CONTACT